Galvex Burow ušná instilácia 20 g

1x20 g

Kód tovaru: P90204

EAN: 8586002901726

2,72 € s DPH

Jednotková cena za kg136,08 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Galvex Burow ušná instilácia pri liečbe zápalových ochorení vonkajšieho zvukovodu. Burow ušná instilácia je zdravotnícka pomôcka.

Detaily

Indikácie: Ušná instilácia obsahuje liečivo roztok octanu a vínanu hlinitého. Pre svoj sťahujúci účinok sa používa pri liečbe zápalových ochorení vonkajšieho zvukovodu.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na zložky lieku.

Tehotenstvo a dojčenie: V dostupnej literatúre sa nenachádzajú údaje o negatívnom vplyve lieku v období reprodukcie. Vzhľadom na liekovú formu a dávkovanie nie je popísaná prítomnosť metabolitov lieku v materskom mlieku.

Dávkovanie: Liek je určený len na ušné použitie. Do zvukovodu sa zavedie gázová vložka a každé dve hodiny sa prevlhčí roztokom. Po aplikácii je treba fľašku uzavrieť. 

Zloženie: 1 g roztoku obsahuje:
aluminii acetotartratis solutio (s obsahom 1,4% hliníka) 667 mg,
ethanolum 96% V/V, aqua purificata.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka Aluminii acetotartratis solutio
Lieková forma ušná roztoková instilácia
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »