Imunoglukan P4H Acute kids 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8588002084607

11,44 € s DPH

Jednotková cena za liter114,37 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Imunoglukan P4H Acute kids výživový doplnok pre intenzívnu podporu imunitného systému a dýchacích ciest. Imunoglukan P4H Acute kids pre krátkodobé použitie.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok pre krátkodobé použitie. V tekutej forme. Obsahuje prírodný Imunoglukan®, kombináciu piatich rastlinných výťažkov a vitamín C, ktorý:

  • podporuje správne fungovanie imunitného systému a dýchacích ciest
  • prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. Prípravok nesmú užívať ľudia s transplantovanými orgánmi, užívajúci imunosupresíva len po odporučení lekára. Odporúčané denné dávkovanie sa nesmie prekročiť.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Odporúčaná denná dávka pre deti do 25 kg telesnej hmotnosti je 2x denne 5 ml alebo 1x denne 10 ml. Pre deti nad 25 kg telesnej hmotnosti je odporúčaná denná dávka 2x denne 10 ml alebo 1x denne 20 ml. Prípravok sa užíva najlepšie medzi jedlom minimálne počas 5 dní. Pred každým použitím je nutné fľaštičku dôkladne a energicky pretrepať. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Drosera rotundifolia (rosička) , imunoglukán , kyselina L-askorbová (vitamín C) , Pelargonium sidoides (muškát) , Ribes nigrum (ríbezľa čierna) , Sambucus nigra (baza) , Sisymbrium officinale (Huľavník lekársky)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »