BioGaia ProTectis kvapky 10 ml

kvapky 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 7350012552947

22,20 € s DPH

Jednotková cena za liter2 219,88 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok BioGaia Probiotické kvapky obsahujú Lactobacillus reuteri ProtectisBioGaia Probiotické kvapky sú ideálne pre dojčatá a malé deti, či iné osoby, ktoré nemôžu užívať tablety. Odber kvapiek len priamo v lekárni alebo našim kuriérom!

Detaily

Charakteristika: BioGaia kvapky obsahujú Lactobacillus reuteri Protectis rozmiešané v oleji. Len päť kvapiek denne poskytuje odporúčanú dennú dávku 100 miliónov aktívnych baktérií L. reuteri Protectis, ktoré napomáhajú udržať rovnováhu črevnej mikroflóry v zažívacom trakte. Kvapky obsahujú probiotický kmeň Lactobacillus reuteri Protectis, prirodzene sa vyskytujúci v tráviacom trakte človeka. Účinok tohto probiotického kmeňa je overený v mnohých klinických štúdiách.

Nepoužívať: Ako náhradu pestrej stravy. U detí do 3 mesiacov. Ak ste alergický na zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok môžu užívať tehotné a dojčiace matky.

Dávkovanie: Päť (5) kvapiek denne alebo podľa rady lekára. Pred použitím dobre potriasť. Kvapky podávajte na lyžičke alebo v akomkoľvek vhodnom nápoji alebo jedle. Po použití, jemne kliknite na dno fľaštičky, aby sa vyčistil dávkovač. Nepridávajte do horúceho jedla a nápojov, pretože môže dôjsť k poškodeniu živých kultúr. Kvapky nemenia chuť nápojov alebo jedla. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov.

Zloženie (v 1 dávke 5 kvapiek): 100 milliónov živých, aktívnych baktérií  Lactobacillus reuteri Protectis,Pomocné látky:   Slnečnicový olej, triglyceridový olej so stredným reťazcom, oxid kremičitý. (25 dávok v 5 ml fľaštičke)

Kvapky sa musia uchovávať v chladničke a preto si ich môžete po objednaní buď vyzdvihnúť priamo v lekárni, alebo si objednať doručenie kvapiek našim kuriérom v zmysle platných podmienok doručenia.

Vlastnosti

Lieková forma kvapky
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »