Triopharm Flexin 3 kolagén 30 vreciek

granulát vo vrecúškach na prípravu nápoja 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588005366014

25,79 € s DPH

Jednotková cena za ks0,86 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 25 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 25 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,25 €.


O produkte

Flexin 3 kolagén výživový doplnok prispieva k správnej tvorbe kolagénu. Flexin 3 kolagén prispieva k správnej funkcii kostí a chrupaviek.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok FLEXIN 3 KOLAGÉN obsahuje:

  • NatiCol® - vysoko kvalitný hydrolyzovaný kolagén typu I získaný z rybích koží,
  • glukozamín sulfát,
  • chondroitín sulfát, 
  • vitamín C (kyselina L-askorbovú).

NatiCol® je zmes prírodných peptidov rôznej molekulovej hmotnosti, vrátane dipeptidov a tripeptidov. Základnými stavebnými prvkami kolagénu sú aminokyseliny. Glukozamín a chondroitín sú glykozaminoglykány patriace ku polysacharidom. Vo výživovom doplnku sa nachádzajú vo forme sírnej soli.
Flexin® 3 Kolagén obsahuje aj vitamín C, ktorý prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii kostí a chrupaviek.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Prípravok sa užíva v dávke 1x denne 1 vrecúško po jedle. Obsah vrecúška je potrebné vysypať do pohára s vodou (200ml), rozpustiť a vypiť. Vzhľadom na to, že obsah vrecúška je bez príchuti, je možné po rozpustení pridať obľúbený potravinársky sirup alebo vrecúško rozpustiť priamo v džúse. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Kolagén NatiCol® 3000 mg, Glukozamín sulfát 400 mg, Chondroitín sulfát 200 mg, Vitamín C 30 mg 

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »