Lacalut flora ústna voda 300 ml

svieži dych 1x300 ml

Kód tovaru:

EAN: 4016369541715

6,47 € s DPH

Jednotková cena za liter21,56 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 6 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 6 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,06 €.


O produkte

Lacalut flora ústna voda určená pre dospelých. Lacalut flora ústna voda na každodennú prevenciu nepríjemného dychu.

Detaily

Charakteristika: Cielená pomoc proti zápachu z úst. Lacalut flora ústna voda je pripravená na okamžité použitie. Ošetruje a čistí zuby a medzizubné priestory. Vďaka špeciálnemu zloženiu pomáha cielene predchádzať nepríjemnému dychu a zápachu z úst. Zabezpečuje svieži dych a príjemný pocit v ústach. Vhodná aj na prevenciu zubného kazu. Účinne dopĺňa každodennú ústnu hygienu, podporuje zdravie zubov a ďasien.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Použiť ráno, počas dňa, alebo večer. Intenzívne vyplachovať ústnu dutinu s asi 10 ml roztokom ústnej vody (viď odmerku nad uzáverom) po dobu 30 sekúnd. Potom vypľuť a ústa už nevyplachovať. Náhodné prehltnutie je neškodné. 

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Zinc Gluconate, Menthol, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Thymol, Sodium Fluoride, Citric Acid, Limonene.
Obsahuje fluorid sodný (100 ppm fluoridov).

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »