Iberogast roztok 20 ml

sol por (fľ.skl.hnedá) 1x20 ml

Kód tovaru: 31893

EAN: 8585028200974

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

8,48 € s DPH

Jednotková cena za liter423,97 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 8 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 8 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,08 €.


O produkte

Iberogast roztok rastlinný liek určený na liečbu žalúdočno-črevných ochorení. Iberogast roztok vhodné pri bolesti žalúdka a brucha, pálenie záhy, pocit plnosti, žalúdočno-črevné kŕče a nevoľnosť. 

Detaily

Indikácie: Rastlinný liek je určený na liečbu žalúdočno-črevných ochorení, ktoré sa prejavujú prevažne ťažkosťami ako sú bolesti žalúdka a brucha, pálenie záhy, pocit plnosti, žalúdočno-črevné kŕče a nevoľnosť. Liek reguluje napätie a hybnosť čriev. Uvoľňuje nepríjemné a bolestivé sťahy svaloviny žalúdka a čriev. Je určený aj na zlepšenie funkcie a hybnosti pri ochoreniach ako syndróm dráždivého žalúdka a dráždivého čreva a na podpornú liečbu ťažkostí pri zápale sliznice žalúdka (gastritída).

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivá alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok. Deti do 3 rokov nesmú užívať liek Iberogast.

Tehotenstvo a dojčenie: Liek sa neodporúča užívať počas tehotenstva a dojčenia.

Dávkovanie: Dospelí a mladiství od 12 rokov: 20 kvapiek 3x denne. Deti vo veku 6-12 rokov: 15 kvapiek 3x denne. Dĺžka liečby sa riadi podľa druhu, závažnosti a priebehu ochorenia. Liek sa užíva krátko pred jedlom alebo s jedlom v malom množstve vody. Pred použitím sa má liek potriasť.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka Etanolový bylinný extrakt
Lieková forma perorálny roztok
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »