Lansinoh Single elektrická odsávačka mlieka dvojfázová 1 ks

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

137,71 € s DPH

Jednotková cena za ks137,71 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Lansinoh Single elektrická odsávačka mlieka dvojfázová je komplexné zariadenie, ktoré spĺňa 3 funkcie v jednom: odsávanie, skladovanie a dokrmovanie. Lansinoh Single elektrická odsávačka mlieka dvojfázová ľahké použitie.

Detaily

Charakteristika: Lansinoh Single dvojfázová elektrická odsávačka materského spĺňa 3 funkcie v jednom zariadení - odsávanie, skladovanie a dokrmovanie. Veľmi tichá prevádzka a obsluha. Led indikácia intenzity, stimulácie alebo odsávania prehľadná počas dňa aj v noci. Prsný nadstavec ComfortFit TM je zložený z dvoch častí, medzi ktorými je vzduchová medzera oddelená prstencami medzi plastom a silikónom v oblasti dvorca bradavky a na vonkajšom obvode, pre lepšiu adaptáciu. Väčší a pohodlnejší priemer zvyšuje užívateľský komfort a vytvára bezpečné tesnenie pre pohodlné a efektívne odsávanie. Je pohodlná, prenosná a diskrétna, určená na použitie doma i na cestách. Prvá fáza stimuluje tvorbu mlieka, druhá slúži na odsávanie. Vylepšená odsávačka ponúka kompatibilitu vzájomných komponentov pre odsávanie, skladovanie a dokrmovanie. Súčasťou balenia je špeciálny NaturalWaveTM cumlík, ktorý napomáha zachovať dojčenské návyky dojčaťa. Ergonomická, komfortná , ľahká a tichá. 100% bez Bisfenolu-A (BPA), fľaša je vyrobená z polypropylénu – odporúčaný plast na skladovanie materského mlieka. Súčasťou je 13 častí pre ucelené riešenie. Stojan na fľašu zabezpečí, aby sa mlieko nevylialo a slúži aj ako kryt na udržanie čistoty počas cestovania. Dizajn umožňuje odsávanie do väčšiny fliaš štandardných veľkostí so širším hrdlom. Možnosť umývať odsávaciu časť v umývačke riadu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pred použitím pomôcky je potrebné dôkladne si prečítať návod na použitie. Postup a spôsob, ako sa pomôcka používa je uvedený v priloženom návode na použitie. Odporúča sa odsávať v sediacej polohe a podložiť si nohy podložkou. Prsný nástavec je potrebné umiestniť na bradavku.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 356

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)