Lansinoh Sklenená fľaša dojčenská s NaturalWave cumľom 160 ml 1ks

s NaturalWave cumľom (pomalý prietok SF) 1x160 ml

Kód tovaru:

EAN: 5060420230680

13,03 € s DPH

Jednotková cena za ks13,03 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Lansinoh Sklenená fľaša dojčenská s NaturalWave cumľom vyrobená zo skla odolného voči rýchlym teplotným zmenám a teplote.

Detaily

Charakteristika: Sklenená dojčenská fľaša 240 ml - vyrobená zo skla odolného voči rýchlym teplotným zmenám a teplote. Balenie obsahuje: 1 Sklenená dojčenská širokohrdlá fľaša / 1 NaturalWaveTM cumlík so stredným prietokom (MF) / 1 hygienický kryt na použitie ku fľaši / 1 skrutkovací uzáver na použitie ku fľaši.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  Pri používaní postupujte podľa priloženého návodu. Fľašu a príslušenstvo je pred kŕmením potrebné dokonale očistiť. Sterilizácia je najbezpečnejší, najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako dokonale zničiť všetky baktérie. Lekári doporučujú sterilizovať pomôcky na kŕmenie počas prvých 12 mesiacov života dieťaťa.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »