Alpenkräuter balsam 200ml

balzam z Alpských bylín 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 4042567005001

7,73 € s DPH

Jednotková cena za liter38,64 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Alpenkräuter balsam je produkt z alpských byliniek a éterických olejov, ktorá uvoľňuje bolesť kĺbov, stuhnuté svaly a bolesti hlavy. Alpenkräuter balsam výborne pomáha pri bolestiach nervovo-svalových a chrbtovej bolesti v oblasti krížov.

Detaily

Charakteristika: Alpenkräuter balzam je bylinná alpská emulzia, ktorá uvoľňuje bolesť kĺbov, stuhnuté svaly a bolesti hlavy. Alpská bylinková emulzia je vysoko kvalitný produkt z alpských byliniek a éterických olejov. Výborne pomáha pri bolestiach nervovo-svalových a chrbtovej bolesti v oblasti krížov. Pomáha pri zápalovej (kĺbovej) reume. Na hemeroidy, výborná na modriny, opary, pri nádche potierať oblasť pod nosom. Vhodné pri dennej starostlivosti o telo (osviežuje, posilňuje pokožku), uvoľnenie tela po kúpaní, klasická masáž, športová a reflexná. Ideálny na ošetrenie namáhaných, natiahnutých a bolestivých svalov. Všestranná emulzia na masáž po športe, na turistike. Na reflexnú masáž chodidiel, rúk, chrbtice. Príjemne chladí a občerstvuje celé bolestivé a unavené telo.

Pôsobenie: Antireumatikum, proti bolesti, antibakteriálne, antivírusové, sedatívne, analgetický (bolesť svalov), uvoľňuje napäté, prepracované svaly, osviežuje, zlepšuje stav pokožky.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Vyhnite sa kontaktu s otvorenými ranami, chrániť oči.

Nepoužívajte:
U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie:
Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  
Prípravok sa podľa potreby nanáša na pokožku v rovnomernej vrstve a jemne vmasíruje do pokožky, alebo sa touto emulziou masíruje postihnuté miesto.

Zloženie:
Aqua, Alcohol denat., PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Glycerin, Triethanolamine, Propylene Glycol, Carbomer, Menthol, Gentiana Lutea Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Picea Excelsa Leaf Extract, Hayflower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower(Leaf)Stern Extract, Eucalyptus Globulus, Limonene, Pinus Pumilio, Rosmarinus Officinalis, Mentha Arvensis, Camphor, C.I.42090

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »