Australian Bodycare Tea Tree oil Femigel Vaginálny gél 5x7 ml

5x7 ml

Kód tovaru: T09972

EAN: 5709455006982

11,40 € s DPH

Jednotková cena za liter325,85 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Australian Bodycare Tea Tree oil Femigel Vaginálny gél prírodný vaginálny gél pomáha udržiavať prirodzenú mikrobiálnu flóru a hladinu vlhkosti pošvového prostredia. Australian Bodycare Tea Tree oil Femigel Vaginálny gél antiseptický a hydratačný intímny gél.

Detaily

Charakteristika: FEMIGEL antiseptický a hydratačný vaginálny gél, prírodný, bez hormónov. Gél

  • je určený na intímnu hygienu a na aplikáciu do pošvy, vhodný proti baktériám a plesniam spôsobujúcich infekcie
  • prírodný vaginálny gél bez hormónov napomáha udržiavať a obnovovať prirodzenú mikrobiálnu flóru a hladinu vlhkosti pošvového prostredia, poskytovať úľavu pri príznakoch suchosti, svrbenia, podráždenia a diskomfortu (napr. po ATB liečbe)
  • doplnok pri liečbe infekcií spôsobených kvasinkami a plesňami (vhodné používať u oboch partnerov)
  • je vhodný aj ako lubrikant, nedráždi, je nemastný, číry a nezanecháva škvrny.
  • zloženie prípravku na prírodnej báze zaručuje vysokú kvalitu a dobru znášanlivosť.

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Femigel sa aplikuje priamo zo špeciálne zabezpečeného aplikátora do vagíny. Aplikátor sa vyberie zo zapečateného obalu, uchopí sa na širšom konci a strasie sa ako teplomer tak, aby sa obsah dostal k tenšiemu koncu. Uzáver sa odskrutkuje a odloží. Tenký koniec aplikátora sa zasunie do vagíny a z tuby sa vytlačí celý obsah až k tenkému koncu. Po aplikácii sa má zostať ležať niekoľko minút na chrbte, čím sa dosiahne optimálny účinok v celej pošve. Odporúča sa gél aplikovať večer tesne pred spaním. Aplikátor sa po použití vyhodí. Prípravok sa dobre znáša s bariérovou antikoncepciou.

Zloženie: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (2,7%), Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Methylparaben, Propylparaben, Diazolidinyl Urea, Limonene, Linalool

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 5

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »