Fine6 olej na hemoroidy 50 ml

olej 1x50 ml

Kód tovaru: T01975

EAN: 8588006324013

17,33 € s DPH

Jednotková cena za liter346,68 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Fine6 olej na hemoroidy znižuje zápal, pôsobí upokojujúco a zmierňuje bolesť. Fine6 olej na hemoroidy vhodný aj pri pokročilých štádiách hemoroidov. 

Detaily

Charakteristika: Prípravok je výnimočný vďaka svojej kombinácii hojivých zložiek a schopnosti dostať sa do hĺbky postihnutých tkanív. Obsahuje vysoko účinný pagaštan konský, ktorý má regeneračné a sťahujúce účinky a pomáha posilňovať cievnu stenu. Ďalej obsahuje extrakt z rumančeka kamilkového, ktorý má hydratačný a chladivý účinok a pôsobí proti zápalu. Prírodné oleje zmierňujú svrbenie, pôsobia upokojujúco a uľahčujú od bolesti pri stolici. Účinok sa prejaví už po niekoľkých dňoch aplikácie roztoku na postihnuté miesto. Prípravok uľaví rýchlo od bolesti, svrbenia a pravidelným používaním dôjde k úplnému odstráneniu hemoroidov. Prípravok má príjemný chladivý účinok, k pokožke je veľmi šetrný, nemastí ju a ani nedráždi. Prípravok zjemňuje suchú a popraskanú kožu a zmäkčuje drsnú pokožku.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Naneste primerané množstvo prípravku (1-2x denne) na postihnuté miesto v okolí konečníka a jemne vymasírujte. 

Zloženie: azulene, linalool, parfum, isopropyl miristate, hydrolyzed chestnut extract, ethyl formate, geraniol, citral, menthol, aquaalpha-isomethyl ionone, ethyl acetate, citronellol, eugenol, paraffinum liquidum, d-limonene, alcohol denat. 60%, coumarin, butylphenyl methylprorional, benzyl benzoate,  cinnamal, hydroxycitronellal.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »