Quixx Soft nosový sprej 30ml

izotonický nosový sprej 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 4013054022672

9,04 € s DPH

Jednotková cena za liter301,32 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Quixx Soft nosový sprej je izotonický nosový sprej s obsahom prírodnej morskej vody a výťažkov z aloe vera. Quixx Soft nosový sprej je vhodný na každodennú starostlivosť a čistenie nosa u dospelých, detí  a dojčiat od 6 mesiacov.

Detaily

Charakteristika: Quix Soft zmäkčuje nahromadený hlien, ktorý sa tak ľahšie odstraňuje, vyplavuej alergény a baktérie zo sliznice nosa, zvlhčuje a ošetruje sliznicu nosa. Extrakt z Aloe podporuje zvlhčujúci účinok slanej vody a pomáha upokoiť a zmierniť podráždenie sliznice. Používa sa na každodennú starostlivosť a čistenie nosa, na ošetrenie suchej bolestivej sliznice nosa, ako pomôcka pre deti, ktoré sa nevedia vysmrkať. Obsahuje iba prírodné zložky, neobsahuje konzervačné látky, nevyvoláva návyk a je bezpečný aj pri dlhodobom používaní. 

Nepoužívajte: U detí vo veku do 6 mesiacov. Ak ste alergický na moskú vodu alebo aloe vera.

Tehotenstvo a dojčenie: Quixx Soft môžu  používať aj tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: U dojčiat a detí 1 vstreknutie do každej nosovej dierky maximálne 4-krát denne. Dospelí: 1 až 3 vstreky do každej nosovej dierky podľa potreby. Fľaška obsahuje približne 220 vstrekov a má zabudovaný antibakteriálny systém pumpy, ktorý zabraňuje rekontaminácii počas celej doby používania.

Quixx soft sa môže používať až 6 mesiacov od prvého použitia.

Zloženie (na 100 ml): chlorid sodný (cca 0,9g), prírodná voda (28,6 ml), čistená voda (71,4 ml), extrakt z Aloe vera

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Lieková forma nosový sprej
Koľko dní Vám vydrží balenie 180

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »