BIODERMA Sébium Kerato + gél - krém 30 ml

gél - krém 1x30 ml

Kód tovaru: T09414

EAN: 3701129805367

18,91 € s DPH

Jednotková cena za liter630,18 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Kozmetický výrobok Sébium Kerato Gél-krém proti nedokonalostiam s vysokou znášanlivosťou. Bioderma Sébium Kerato Gél-krém pre aknóznu pleť.

Detaily

Charakteristika: Gél-krém proti nedokonalostiam s vysokou znášanlivosťou - AKNÓZNA PLEŤ. Unikátna starostlivosť kombinujúca vysokú účinnosť proti nedokonalostiam a súčasne vysokú znášanlivosť pre zachovanie komfortu pleti. Sébium Kerato+ redukuje akné, čierne bodky a predchádza vzniku jaziev po akné. 

Exkluzívne DUO KERATOLYTICKÝCH aktívnych látok (kyselina salicylová & ester kyseliny jablčnej) nenarúša prirodzené pH pokožky, pôsobí na povrchu aj pod povrchom, odstraňuje pupienky, čierne bodky a jazvy, pričom zachováva komfort pokožky. Ester kyseliny jablčnej pomáha regulovať nadbytok kožného mazu. Patent FLUIDACTIV™ biologicky normalizuje kvalitu kožného mazu a zabraňuje tvorbe nových nedokonalostí

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Naneste ráno a/alebo večer na suchú a vyčistenú pleť. Aplikujte na celú tvár alebo len na problematické partie. Používajte pri prvých známkach tvorby nedokonalostí.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »