Indonal Man 120+30 cps

cps 120 + Indonal man cps 30 zdarma (150 ks), 1x1 set

Kód tovaru:

EAN: 8588003273451

Tento produkt už nie je dostupný

39,44 € s DPH

Jednotková cena za cps0,26 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Indonal Man je výživový doplnok, ktorý je vhodný pri problémoch s prostatou. Indonal Man ovplyvňuje metabolizmus mužských pohlavných hormónov, priaznivo pôsobí na močový a pohlavný systém.

Detaily

Charakteristika: Prípravok pôsobí proti nádorom, udržiava dobré hladiny hormónov a podporuje imunitu.Podporuje zdravie prostaty a semenníkov (pri hyperplázii prostaty a problémoch s močením), potláča HPV vírus, podporuje správnu tvorbu ejakulátu, napomáha regenerácii zdravých buniek, reguluje hladinu cholesterolu. Prípravok je silný antioxidant.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Použitie: 1-2 kapsule denne po dobu 1-3 mesiacov (pred alebo po jedle). Kúru je možné opakovať niekoľkokrát do roka. Zapiť dostatočným množstvom vody. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Indol-3karbinol (I3C) 150 mg, Saw Palmetto 45% 100 mg, mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý, oxid kremičitý, želatína

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 150

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »