Zľava 8 eur na Sensibio+Hydrabio+Sebium
Bioderma Sebium Sensitive krém 30 ml

Bioderma Sebium Sensitive krém 30 ml

intenzívny krém, aknózna pleť 1x30 ml

Kód tovaru: T04058

EAN: 3401360106994

18,91 € s DPH

Jednotková cena za liter630,18 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Bioderma Sebium Sensitive krém určený na citlivú aknóznu pleť. Bioderma Sebium Sensitive krém upokojuje, hydratuje a eliminuje nedokonalosti podráždenej pleti.

Detaily

Charakteristika: Krém určený na citlivú aknóznu pleť. Upokojuje, hydratuje a eliminuje nedokonalosti podráždenej pleti.Z vedeckého výskumu v laboratórií BIODERMA vychádza, že aknózna plet je prirodzene dehydratovaná. Je zranitelnejšia, preto môže byt v dôsledku liecby citlivá. BIODERMA vyvinula prvú starostlivost šitú na mieru podraždenej aknóznej pleti.

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Raz až dvakrát denne krém aplikovať na pokožku vyčistenú čistiacim gélom Sébium Gel moussant alebo micelárnou vodou Sébium H2O. Vhodný ako podklad pod make-up.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, ZINC GLUCONATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM POLYACRYLATE, GLYCYRRHETINIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, BAKUCHIOL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, SODIUM METABISULFITE, RHAMNOSE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 728]

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »