GS Laktobacily Antibio 40 10 cps

Kód tovaru:

EAN: 8594032755622

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

5,55 € s DPH

Jednotková cena za cps0,56 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Laktobacily Antibio GS  sú vhodné počas a po užívaní antibiotík.Výživový doplnok Laktobacily Antibio  GS obsahuje 40 miliárd životaschopných baktérií v dennej dávke.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok  Laktobacily Antibio GS  sú vhodné počas a po užívaní antibiotík.Výživový doplnok Laktobacily Antibio GS obsahuje 40 miliárd životaschopných baktérií v dennej dávke.

Výhody prípravku: vhodný pri a po užívaní antibiotík, 40 miliárd životaschopných mikroorganizmov  v dennej dávke (2 kapsuly) ,jedinečná sila v SR,vynikajúca farmaceutická kvalita, optimálne zloženie 8 kmeňov laktobacilov a bifidobaktérií.

Použitie: 2 kapsuly denne. Deťom do 3 rokov podávajte obsah zmiešaný s nápojom alebo potravou. Nápoj alebo pokrm nesmú byť teplé, iba vlažné.Užitie prípravku u malých detí konzultujte s lekárom. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Objemové činidlo (maltodextrín), komplex baktérií mliečneho kvasenia (Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei ssp paracasei, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum), polyfruktóza, obal kapsule (želatína), protihrudkové činidlo (stearan horečnatý), antioxidant (kyselina askorbová).

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 5

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)