Konopné mazanie hrejivé 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8592620000666

7,04 € s DPH

Jednotková cena za liter70,39 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Konopné mazanie hrejivé kozmetický prípravok na masáž a tonizáciu pohybového ústrojenstva. Konopné mazanie hrejivé má hrejivé pôsobenie na kĺby a svaly.

Detaily

Charakteristika: Prípravok na masáž a tonizáciu pohybového ústrojenstva :

  • má hrejivé pôsobenie na kĺby a svaly
  • podporuje prekrvenie s relaxačným účinkom
  • prináša úľavu pri svalovej únave
  • znižuje stuhnutosť svalov, ktoré môžu viesť až k bolesti

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Masážny prípravok sa aplikuje na požadovanú plochu v potrebnom množstve aj viackrát denne. Dostatočné množstvo prípravku sa nanesie na kožu na postihnuté miesto (končatiny, chrbticu) a sústredenými pohybmi prstov a dlaní sa dôkladne vmasíruje prípravok do pokožky. Aplikácia sa zopakuje podľa potreby. Hrejivý účinok sa na koži postupne objaví po niekoľkých minútach. Po aplikácii je potrebné umyť si ruky.

Zloženie: Aqua, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Propyleneglycol, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Methyl Salicylate, Petrolatum, Turpentine, Vanillyl Butyl Ether, Xanthan Gum, Carbomer, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Sodium Hydroxide

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »