Jódaqua liquid 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 5998757500018

18,48 € s DPH

Jednotková cena za liter92,42 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Jódaqua liquid je výživový doplnok s obsahom prírodného jódu. Jódaqua liquid prispieva k správnemu fungovaniu štítnej žľazy, nervového systému a udržaniu zdravej pokožky.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok s obsahom prírodného jódu. Jódaqua je 100% prírodná, liečivá minerálna voda s preukázateľným fyziologickým úžitkom. Slúži na doplnenie jódu vo výžive. Dostatočný príjem jódu prispieva k správnemu fungovaniu štítnej žľazy, nervového systému a k udržaniu zdravej pokožky.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.Deti do 12 rokov. Nepoužívať pri zvýšenej činnosti štítnej žľazy, zväčšení a zápaloch štítnej žľazy.
Nesmie sa používať ako náhrada vyváženej a rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu.

Tehotenstvo a dojčenie: Vhodné užívať počas tehotenstva a dojčenia. Počas tehotenstva a dojčenia je možné dávku zvýšiť na 2-3 ml denne.

Dávkovanie: Dospelí a deti staršie ako 12 rokov 1-1,5 ml denne rozriediť v pohári pitnej vody.  Odporúčaná dávka sa môže rozriediť v pohári vody, ovocnej šťavy alebo vlažného čaju a vypiť. Dodržujte doporučené dávkovanie!
 
Zloženie: 100% biologický prírodný jód v tekutej forme

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »