Bioaquanol U 55 ml

stimulátor vlasového rastu 1x55 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594975140011

3,70 € s DPH

Jednotková cena za liter67,20 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioaquanol U pre ľudí, ktorí majú problémy s nadmerným vypadávaním vlasov a tvorbou lupín. Bioaquanol U stimulátor vlasového rastu.

Detaily

Charakteristika: V prípravku sú využité výborné liečivé účinky žihľavy na rast vlasov a pokožku. Produkt ďalej obsahuje výťažok z nechtíka záhradného, koreňa kostihoja, aloe vera a materskej kašičky. Stimulátor vlasového rastu Bioaquanol U mierne dráždi pokožku. Tento efekt je žiaduci. Pri dráždení dochádza k lepšiemu prekrveniu pokožky a k lepšej výžive vlasových cibuliek. Pri pravidelnom používaní dochádza k zníženiu vypadávania vlasov, zmierneniu lámavosti a obmedzeniu ich štiepenia, zníženiu tvorby lupín a k rastu nových vlasov už po dvoch mesiacoch aplikácie.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Aspoň dvakrát denne na postihnuté miesto kúskom vaty alebo priamo vtrieť prstami do pokožky vlasovej časti hlavy.

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Symphytum Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Calendula Officinalis extract, Aloe Barbadensis Gel, Royal Jelly, Parfum

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »