Hyalgél forte 500 ml

tekutý prípravok s Vitamínom C 1x500 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594975120167

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

19,61 € s DPH

Jednotková cena za liter39,22 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Hyalgél forte je výživový doplnok, ktorý obsahuje hyaluronan sodný, chondroitín sulfát a vitamín C.Hyalgél forte prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu chrupaviek.

Detaily

Charakteristika: Výrobok je vhodný predovšetkým pri väčších ťažkostiach pre staršiu generáciu, osoby s vyšším zaťažením kĺbov ako sú športovci, osoby s nadváhou, ťažko pracujúci a osoby po úrazoch. Pomarančová príchuť.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku. Nie je určený pre deti. Výrobok nie je náhradou pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je určený pre tehotné a dojčiace ženy-

Použitie: 15 ml sirupu (1 polievková lyžica) 1x denne po dobu aspoň troch mesiacov. Pri väčších problémoch je možné dávku 15 ml podávať 2x denne. Po otvorení skladujte v chlade. 500 ml = 33 denných dávok

Zloženie: Voda, cukor, chondrotiín sulfát, kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, kolagén II, aróma, hyaluronan sodný, konzervačné látky: sorban draselný, benzoan sodný, farbivo: beta karotén

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »