CutisHelp DOLOR-END konopné mazanie 75 ml

krém 1x75 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595218200349

12,09 € s DPH

Jednotková cena za liter161,14 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

DOLOR-END konopné mazanie pre účinnú starostlivosť pri: bolesť a zápal pohybového aparátu - chrbát (vertebrogénne ťažkosti, ischias), svalov, šliach, kĺbov (artróza, artritída - psoriatická artridita). Ľahký krém s obsahom bioaktívnych látok extrahovaného konopného oleja a extraktu Boswellia serrata.

Detaily

Charakteristika: Určené pre účinnú starostlivosť pri: bolesť a zápal pohybového aparátu - chrbát, svalov, šliach, kĺbov (artróza, artritída - psoriatická artridita). Vysoko účinný prípravok vo forme ľahkého krému na vonkajšiu aplikáciu pri problémoch pohybového aparátu spojených so zápalmi a ťažšími (aj chronickými) prejavmi bolesti (artróza, artritída a i.). Účinné zložky krému prenikajú priamo na miesto postihnutia, kde aktívne pomáhajú upokojiť zápal, stimulujú regeneráciu tkanív a pomáhajú tak odstrániť bolestivé problémy. Aplikácia krému je veľmi príjemná a prináša skutočné výsledky v podobe odstránenia ťažkostí alebo výrazného zlepšenia celkového stavu. Pri silných akútnych bolestiach kombinujte s konopným mazaním MENTOLEN, ktoré prináša pocit okamžitej úľavy. Aktívna zložka: revolučný komplex bioaktívnych látok špeciálne získavaného konopného oleja a prírodného extraktu Boswellia serrata. CutisHelp konopná mazanie DOLOR-ENDD je vysoko účinný prípravok vo forme ľahkého krému na vonkajšiu aplikáciu pri chronickom i akútnom zápalovom a bolestivom postihnutí pohybového aparátu. Komplex bioaktívnych látok z konopného oleja preniká cez kožu priamo na miesto postihnutia, kde prispieva k upokojeniu zápalu, stimuluje regeneráciu tkanív a napomáha k odstráneniu bolestí. Krém sa veľmi dobre vstrebáva a bezprostredne po aplikácii navodzuje príjemný pocit úľavy.

Upozornenie: Zamedzte kontaktu s očami a ich okolím.
Použitie: CutisHelp konopná mazanie DOLOR-END nanášajte aspoň 2x denne (v prípade akútnych stavov až 4x denne) v silnejšej vrstve na postihnuté miesto a postupne vmasírujte. V prípade chronického postihnutia pohybového aparátu (artróza, artritída) je treba prípravok aplikovať pravidelne, a to najmenej 2x denne po dobu minimálne troch týždňov. Účinok sa prejavuje (v prípade akútnych stavov) po 2-3 dňoch, alebo (v prípade chronického postihnutia) po 14 dňoch.
Zloženie: Komplex bioaktívnych látok špeciálne získavaného konopného oleja zo semien technického konope, Extrakt z Boswellia serrata, Mentol, Methylsalicylate, Kyselina salicylová.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »