Výpredaj
Aphrodisia V pre ženy 10 kapsúl

Aphrodisia V pre ženy 10 kapsúl

cps (inov.2019) 1x10 ks

Kód tovaru: T04204

EAN: 8584135000538

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

16,07 € s DPH

Jednotková cena za cps1,61 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Aphrodisia V pre ženy napomáha ku zvýšeniu sexuálnej túžby a ku udržaniu zdravého sexuálneho apetítu u žien. Aphrodisia V pre ženy výživový doplnok s obsahom bylinných výťažkov a aktívnych látok.

Detaily

Charakteristika: Obsahuje extrakt z koreňa Macaa ktorý priaznivo ovplyvňuje sexuálnu túžbu a napomáha zvyšovať libido. Priaznivo ovplyvňuje ženské sexuálne funkcie. Napomáha ku zvýšeniu  mentálneho  a fyzického výkonu. Extrakt z listov Damiány prispieva ku zdravému sexuálnemu apetítu, pomáha udržať zdravé sexuálne vzťahy. Napomáha mentálnemu a fyzickému uvoľneniu.  

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre dojčiace a tehotné ženy.

Použitie: 2x denne 1 kapsula po jedle. Maximálna denná dávka je 2 kapsuly.

Zloženie: L-Arginín hydrochlorid, extrakt z listov Damiány (Turnera diffusa), Krpčiarka šípolistá (Epimedium sagittatum), extrakt z koreňa Maca (Lepidium mayenii),želatína, Protihrudkujúce látky: uhličitan vápenatý, stearan horečnatý.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 5

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »