Arthronis fáza 1 60 tabliet

tbl CANIS so syrovou príchuťou 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594070860074

23,65 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,39 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Arthronis fáza 1 veterinárny prípravok s obsahom D-Glukosamin sulfátu, MSM a lactominu. Arthronis fáza 1 sa používa pri chronických bolestiach svalov a kĺbov, poškodení väzov, nekvalitnej srsti.

Detaily

Charakteristika: Arthronis fáza 1 je produkt novej generácie určený k dlhodobej starostlivosti o kĺby Vášho psa. Je vhodný pri problémoch s kĺbmi a osteoartróze vo všetkých lokalizáciách, obsahujúci unikátnu kombináciu troch účinných látok: D-Glukosamin sulfát x 2 KCl, MSM a Laktomin. MSM je jedným zo základných zdrojov organicky viazanej síry, ktorá je nevyhnutná pre organizmus psa k takým metabolickým procesom, akými sú stavba chrupaviek, srsti, pazúrov, ciev a väzív. MSM vykazuje silné analgetické (bolesť tíšiace) a antiflogistické (protizápalové) účinky, Lactomin je nevyhnutný na regeneráciu kĺbovej chrupavky.

Dávkovanie: Produkty arthronis fáza 1 a arthronis fáza 2 podávajte po dobu 2 mesiacov, najskôr arthronis fáza 1, po ukončení 2 mesačnej kúry podávajte po dobu 2 mesiacov produkt arthronis fáza 2. Tieto kúry opakujte 1x ročne. Pri chronických kĺbových problémoch je vhodné kúry opakovať 2x ročne, pri ťažkých kĺbových poškodeniach podávať prípravky kontinuálne. V šteňacom veku ako prevenciu je vhodné podávať produkt arthronis fáza 2 po dobu 4 mesiacov.

Hmotnosť pes Denná dávka 
do 25 kg  1 tableta
25 - 50 kg  2 tablety 
nad 50 kg  3 tablety 

Zloženie: D-Glukosamin sulfát x 2 KCl, Metylsulfonylmetán, Laktomin 80%, celulóza mikrokryštalická, kroskarmelóza sodná soľ, stearín horečnatý, povidon, mastenec, želatína, sorbitol, hypromelóza, etylcelulóza, prášková syrová aróma.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »