CutisHelp AKNÉ konopná umývacia emulzia 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595218200288

Tento produkt už nie je dostupný

10,87 € s DPH

Jednotková cena za liter108,70 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp AKNÉ konopná umývacia emulzia je účinná starostlivosť pri: ĽAHKÝCH aj ťažšie zápalových formách AKNÉ ako súčasť pravidelnej starostlivosti

Detaily

Charakteristika: Špeciálna emulzia pre jemné hĺbkové čistenie pleti s obsahom bioaktivních látok extrahovaného konopného oleja a zinku pre čistenie pleti s nedokonalsťami a nadmernou produkciou kožného mazu. Odstraňuje z pokožky nečistoty, uvolňuje a čistí upchaté póry a povzbudzuje regeneráciu pleti. Napomáha odstraňovať make-up, zbavuje pleť nečistôt a prebytku kožného mazu, pomáha uvoľňovať upchané póry (folikuly) a zamedziť tak ich zápalu. Konopná čistiaca emulzia nedráždi ani nevysušuje pokožku a je vhodná a prej alergický typ pleti.

Použitie: Prípravok sa obvykle používa ráno a večer s dennou očistou pleti. Z malého množstva koncentrovaného prípravku (veľkosti hrášku) v dlaniach vytvorte zmiešaním s vodou mierne penivú emulziu, ktorú nanášajte krúživými pohybmi na vlhkú pokožku ako pri umývaní mydlom a následne starostlivo opláchnite čistou vlažnou vodou. Kvapku emulzie (velikosti hrášku) nanášejte krúživými pohybmi na vlhkú pleť (tvár a dekolt) do vytvorenia peny a po chvíli pôsobenia opláchnite čistou vodou.

Upozornenie: Vyhnite sa okoliu očí. Neaplikovať na porušenú kožu a do otvorených rán. Nepoužívať pri precitlivelosti na niektorú zložku ani spolu s ďalšími prostriedkami s podobným účinkom.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »