Aptus multicat 120 tabliet

Kód tovaru: T08893

EAN: 6432100011565

Tento produkt už nie je dostupný

14,27 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,12 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Aptus multicat tablety je veterinárny vitamínovo – minerálny prípravok pre mačky. Aptus multicat tablety s príchuťou lososa.

Detaily

Charakteristika: Prípravok je určený pre mačky, ako potravinový doplnok k normálnemu kŕmeniu. Uspokojuje dennú potrebu vápnika, mikroprvkov, vitamínov a esenciálnych aminokyselín. Prípravok je určený hlavne mačkám ťarchavým, dojčiacim, mačkám pod stresom, rastúcim mačiatkam od dovŕšenia tretieho týždňa veku. Ak krmivo Vašej mačky obsahuje veľké množstvo mäsa a rýb, podávajte prípravok k zaisteniu prísunu dostatočného množstva vitamínov a mikroprvkov.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie:

  • dospelé mačky: 1x denne 1 tableta/2 kg 
  • mačky ťarchavé, dojčiace a rastúce mačiatka: 1 x denne 1 tableta/1kg

Neodporúča sa prekračovať vyššie uvedené dávkovanie, pretože prípravok obsahuje vitamíny A, D a E, ktoré sú rozpustné v tukoch a pri predávkovaní sa akumulujú v organizme.Tablety podávajte mačke priamo do tlamy alebo zamiešajte do krmiva.  Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Uhličitan vápenatý 64%, potravinové kvasnice 20%, vitamínovo-minerálno-aminokyselinový premix 13,1%, príchute a vehikula 2,9%.

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)