Aptus aptobalance prášok 140 g

Kód tovaru: T04634

EAN: 6432100015822

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

14,54 € s DPH

Jednotková cena za kg103,86 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Aptus aptobalance prášok je veterinárny prípravok určený pre úpravu funkcie črevnej mikroflóry obsahujúci laktobacily. Aptus aptobalance prášok vhodné pre psov a mačky.

Detaily

Charakteristika: Prípravok je vhodný v prípade hnačiek, ktoré vznikajú ako dôsledok mikrobiálnej dysbalancie, napr. pri pri liečbe antibiotikami, zmene krmenia, cestovaní a strese. Vhodné pre psov a mačky.Mikroorganizmy obsiahnuté v prípravku sa rýchlo množia v tenkom čreve, kde stabilizujú mikroflóru a znižujú prítomné pH. Tým zhoršujú životné podmienky pre prežívanie patogénnych baktérií. Pektín chráni sliznicu čriev a morské riasy obsahujú vysoké množstvo esenciálnych mikroprvkov.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Gravidita a laktácia: Pred použitím je vhodné poradiť sa s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: U psov sa podávajú 1 - 3 odmerky, u mačiek 0,5 - 1 odmerka na deň po dobu 2 - 5 dní. Prípravok sa zamieša do krmiva alebo do kyslého mlieka, ak ho pes či mačka znáša. Presvedčte sa, že zvieratá trpiace hnačkou majú dostatočný príjem tekutín, prinajmenšom 0,5 - 1 dcl/ kg/deň. Odmerka prípravku je ekvivalentná hmotnosti 2 g.

Zloženie: Prášok z morskych rias, celuloza (E 460) 49,38 g, pektin (E 440), Enterococcus faecium (mikroenkapsulovany) NCIMB 10415 (E1705) CFU 2x109

Upozornenie: Len pre zvieratá! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)