CutisHelp LUPIÉNKA-SEBOREA konopný šampón 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595218200387

19,48 € s DPH

Jednotková cena za liter97,42 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp LUPIÉNKA-SEBOREA konopný šampón je určený pre účinnú starostlivosť pri: lupienke (psoriasis vulgaris), seboroická dermatitída (nadmerná produkcia kožného mazu - seborea) VO VLASOCH.

Detaily

Charakteristika: Konopný olej je známy aj svojim pozitívnym vplyvom na pokožku s LUPIENKOU a SEBOROICKOU DERMATITÍDOU. Šampón s vyváženým obsahom bioaktívnych látok patentovo chráneného extrahovaného konopného oleja a síry pre špeciálnu starostlivosť o vlasovú pokožku a prirodzene krásny vzhľad vlasov. Prípravok jemne odstraňuje nečistoty, dodávaa intenzívne vyhladzuje a celkovo regeneruje kožu. Výživný a regeneračný vlasový šampón pre deti i dospelých (vrátane dojčiat, batoliat, tehotných žien a dojčiacich matiek) pri lupienke, nadmernom „šupení“ kože, seboroickej dermatitíde vo vlasoch, obsahuje olej (10% hmotnosti šampónu) zo semien technického konope (obohatený vitamínmi A, C, E) s prirodzenými protialergickými, protibakteriálnymi a protizápalovými vlastnosťami , intenzívne prechádza do všetkých vrstiev kože a zmierňuje nepríjemné svrbenie a „šupenie“ kože , spevňuje tvar a štruktúru, obmedzuje lámavosť a zväčšuje objem vlasov, obnovuje prirodzený lesk a zabraňuje ich vypadávaniu, je bez parabénov, psychotropných a návykových i ďalších neprirodzených chemických látok a syntetických prímesí a nie je parfumovaný.

Hlavné aktívne látky:

- extrahovaný konopný olej
- síra
- vitamín E

POUŽITIE: Primerané množstvo šampónu votrieť do vlhkých vlasov, až sa vytvorí pena, a nechať pôsobiť 5-10 minút, zamedzte vniknutiu do očí; následne dôkladne zmyť vodou, pri pravidelnej aplikácii sa viditeľný efekt pôsobenia produktu prejavuje obvykle behom 10 až 14 dní.

UPOZORNENIE: Na umytej pokožke môže v individuálnych prípadoch nastať prirodzená, ale nie neželaná alergická reakcia na vysoko koncentrovanú a kvalitnú dodávku vitálne dôležitých látok - voľných nenasýtených mastných kyselín (a to nielen vo forme ich esterov), ďaleko presahujúcu minimálnu nevyhnutnú dennú dávku pre výživu buniek a želaným spôsobom meniaci ich metabolizmus, uvedená reakcia sa prejavuje formou dočasného sčervenania (spôsobeného rozšírením ciev v papilárnej vrstve kože vplyvom prenosu týchto látok do kožných buniek), ojedinele i svrbením , následne je šampón znášaný samozrejme i u týchto pacientov, ktorí potom môžu ostatné prípravky vysadiť alebo výrazne znížiť početnosť ich uplatnenia.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »