CutisHelp LUPIENKA konopná masť 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595218200370

16,25 € s DPH

Jednotková cena za liter162,49 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp LUPIENKA konopná masť je určená pre účinnú starostlivosť pri: ľahkých, stredne ťažkých a ťažších formách psoriázy (psoriasis vulgaris).

Detaily

Charakteristika: Konopný olej je známy aj svojim pozitívnym vplyvom na pokožku s LUPIENKOU. Masť pre špeciálnu starostlivosť o pokožku s vyváženým obsahom patentovo chráneného extrahovaného konopného oleja. Prípravok kožu regeneruje, vyhladzuje, vyživuje, zlepšuje jej pružnosť a zanecháva na koži pocit upokojenia. Masť je určená predovšetkým pre nočnú intenzívnu starostlivosť; v prípade potreby je však možné ju aplikovať aj kedykoľvek počas dňa. Pravidelné používanie prípravku prináša optimálne výsledky v podobe prirodzene krásneho vzhľadu kože. Nahrádza doterajšiu regeneračnú masť určenú na ošetrenie pri ekzéme a lupienke. Obsahuje olej (20% hmotnosti krému) zo semien technickej konope (obohatená vitamínmi A, C, D, E) s prirodzenými protialergickými, protibakteriálnymi a protizápalovými vlastnosťami. Masť obsahuje aj filter UV žiarenia, bielu vazelínu, chlorofyl a quaiazulén. Intenzívne preniká do všetkých vrstiev kože, zmierňuje pocit napätia pokožky a nepríjemné svrbenie, zaceľuje bolestivé praskliny a trhliny. Neobsahuje parabény ani psychotropné, návykové či iné neprirodzené chemické látky.

Použitie: Pri pravidelnej aplikácii sa viditeľný efekt pôsobenia produktu prejavuje obvykle behom týždňa až desiatich dní. V individuálnych prípadoch sa môže na ošetrovaných miestach objaviť prirodzená reakcia imunitného systému organizmu, ktorý sa pri pravidelnej aplikácii takej dávky masti, ktorá do veľkej miery presahuje minimálne nevyhnutnú dávku potrebnú pre výživu buniek a ktorá žiadúcim spôsobom mení ich metabolizmus stretne s vysoko koncentrovanou a kvalitnou dodávkou životne dôležitých látok - voľných nenasýtených kyselín a to nie len vo forme ich esterov).

Upozornenie: Neodporúčame bezprostredne kombinovať aplikáciu masti s ďalším prípravkom, pretože pôsobenie konopného oleja zosilňuje účinky všetkých látok iného prípravku. Uvedená reakcia sa prejavuje, obzvlášť v prípade dlhotrvajúcej závislosti na kortikosteroidoch, vo forme dočasného sčervenania (spôsobeného rozšírením ciev v papilárnej vrstve kože vplyvom prenosu týchto látok do kožných buniek) a ojedinele aj svrbením, ktoré môže trvať aj niekoľko desiatok minút, vo vzácnych prípadoch až hodín, a je potrebné ju prekonať. Následne potom masť dobre znášajú aj títo pacienti, ktorí potom môžu ostatné prípravky vysadiť úplne alebo výrazne znížiť frekvenciu ich užívania.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »