CutisHelp LUPINY-EKZÉM konopný šampón 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru: T05275

EAN: 8595218200394

18,99 € s DPH

Jednotková cena za liter94,93 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp LUPINY-EKZÉM konopný šampón je určený pre účinnú starostlivosť pri: atopickom ekzéme, kontaktnej a solárnej dermatitíde, numulárnom ekzéme, žihľavke alebo kožnej alergie vo vlasoch..

Detaily

Charakteristika: CutisHelp Konopný šampón Lupy - Ekzém je výživný šampón s konopným olejom, ktorý účinne odstraňuje lupiny a výrazne upokojuje citlivú a svrbiacu kožu vo vlasoch pri ekzéme (hlavne atopickom). Špeciálny šampón s vyváženým obsahom patentovo chráneného extrahovaného konopného oleja a kvercetínu pre čistú a hladkú vlasovú pokožku a prirodzene krásny vzhľad vlasov. Prípravok jemne odstraňuje nečistoty, regeneruje a dodáva bunkám dôležité výživné látky v podobe esenciálnych mastných kyselín omega -3, -6 a -9. Obsahuje olej zo semien technického konope (obohatený vitamínmi A, C, D, E) s prirodzenými protialergickými, protibakteriálnymi a protizápalovými vlastnosťami, intenzívne prestupuje do všetkých vrstiev kože, zmierňuje nepríjemné svrbenie a zabraňuje vzniku lupín. Šampón ďalej obmedzuje lámavosť a zväčšuje objem vlasov, obnovuje prirodzený lesk a zabraňuje vypadávaniu vlasov.

Šampón vhodný pri prejavoch ekzému a podráždenej vlasovej pokožke

  • regeneračné a antibakterálne vlastnosti
  • pôsobí na odstránenie lupín (kvasinky Pityrosporum ovale), zmierňuje svrbenie, upokojuje a regeneruje kožu pri alergických prejavoch posilňuje odolnosť pokožky vôči vplyvom vonkajšieho prostredia
  • zlepšuje kvalitu vlasov a zabraňuje ich nadmernému vypadávaniu
  • vhodný i pre deti

Použitie: Primerané množstvo šampónu sa jemne vmasíruje do mokrých vlasov, nechá sa pôsobiť 5-10 minút a následne sa dôkladne opláchne vodou (v prípade silne znečistených vlasov sa najskôr umyjú šampónom klasickým spôsobom a potom sa šampón aplikuje znovu pri uvedenej dobe pôsobenia); prvých 14 dní je najlepšie používať prípravok obdeň, následne podľa potreby, ale aspoň 2x týždenne; aplikácia nemá žiadne časové obmedzenia a dlhodobejšia starostlivosť zaisťuje optimálne výsledky.

Upozornenie: Šampón je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy, aj pre novorodencov. Šampón má vzhľadom na svoj charakter zníženú penivosť, čo ale neovplyvňuje kvalitu umývacieho účinku pri prejavoch ekzému.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »