Zapar-Hoj krém 100g

krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom 1x100 g

Kód tovaru:

EAN: 8586015577109

Tento produkt už nie je dostupný

3,52 € s DPH

Jednotková cena za kg35,20 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zapar-Hoj krém tradičný hojivý krém s prírodným kokosovým a konopným olejom je určený na podráždenú a zaparenú pokožku v plienkovej oblasti.

Detaily

Charakteristika: Odporúča sa na regeneráciu kože na vnútornej časti stehien, slabín, podpazušia, konečníka a podbrušia. Krém pomáha upokojovať a vysušovať vlhké a zápalové procesy na pokožke. Prírodná antibakteriálna látka Decalat pôsobí dezinfekčne, Aloe vera, nechtík, levanduľa a pantenol tlmia začervenanie a svrbenie kože. Neobsahuje parabíny, parafín a minerálne oleje. 

Nepoužívajte: V prípade na alergiu zložky produktu. Len na vonkajšie použitie! Nepoužívajte na otvorené rany a zapálenú pokožku. Pre deti od 3 rokov.

Použitie: Aplikujte niekoľkokrát denne alebo kým podráždenie neustúpi. 

Zloženie: Aqua, Cocos nucifera oil, Amygdalus communis, Zinc oxide, Talc, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cera alba, Cannabis sativa seed oil, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Maris sal, Calendula officinalis, Panthenol, Aloe vera, Lavandula angustifolia.  

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »