Prsia-Hoj hojivý balzam 100g

hojivý balzam na jemnú masáž pŕs a citlivé popraskané prsné bradavky 1x100 g

Kód tovaru:

EAN: 8586015577918

Tento produkt už nie je dostupný

6,57 € s DPH

Jednotková cena za kg65,69 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

PRSIA-HOJ tradičný prírodný balzam je účinná a bezpečná starostlivosť o prsia a prsné bradavky. PRSIA-HOJ na jemnú masáž pŕs a citlivých popraskaných bradaviek.

Detaily

Charakteristika: Obsahuje mandľový a kokosový olej, vitamín E a pantenol, ktorý pokožku udržiavajú pružnú, jemnú, zdravú a zároveň pomáhajú predchádzať jej praskaniu a poškodeniu pri dojčení. Esenciálne oleje z fenikla a klinčekov a z výťažkami nechtíka a Aloe vera bránia tvorbe trhliniek na koži a pomáhajú zregenerovať poškodené a podráždené bradavky. Prípravok neobsahuje konzervačné látky, farbivá a ani parfum.

Nepoužívajte: V prípade na alergiu zložky produktu. Len na vonkajšie použitie! Nepoužívajte na otvorené rany a zapálenú pokožku. 

Použitie: Aplikujte primerané množstvo na prsia a oblasť bradaviek najlepšie po dojčení a jemne ich masírujte do vstrebania. Nie je nutné pred dojčením bradavky a prsia umývať.

Zloženie: Cocos nucifera oil, Prunus Amygdalus dulcis oil, Hydrogenated vegetable oil, Glyceryl stearate, Panthenol, Tocopheryl acetate, Eugenia caryophyllus bud oil, Foeniculum vulgare oil, Aloe barbadensis leaf juice, Calendula offi cinalis fl ower extract. 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »