Fypryst spot pes XL nad 40 kg

roztok na kvapkanie na kožu pre psov (pipeta) 1x4,02 ml

Kód tovaru:

EAN: 5909990859290

9,78 € s DPH

Jednotková cena za kg0,24 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Fypryst spot pes pipeta proti napadnutiu blchami, kliešťami a všami. Fypryst spot pes používa sa na prevenciu, ale aj na liečbu. Pôsobí až 4 týždne.

Detaily

Charakteristika: Prípravok pôsobí proti napadnutiu blchami po dobu 2 mesiacov a proti kliešťom po dobu 1 mesiac. Blchy usmrtí behom 24 hodín. Obsahuje účinnú látku fiprinol, ktorá má jedinečný mechanizmus účinku na blchy a kliešte. Prípravok sa hromadí v tukovej zložke kože a chlpových folikuloch a kontinuálne je vylučovaný z kože na srsť. 

Použitie: Prípravok sa nakvapká na kožu. Vyberte jednodávkovú pipetu zo sáčku, držte pipetu zvislo a krúživým pohybom zložte vrchnáčik. Vrchnáčik otočte a nasaďte ho opačným koncom na pipetu. Tlačte a točte vrchnáčikom aby ste prepichli plombu, potom vrchnáčik zložte z pipety. Rozhrňte srsť zvieraťa v oblasti kohútiku pred lopatkami tak, že je viditeľná koža. Priložte hrot pipety na kožu a niekoľkokrát pipetu stlačte tak, aby sa obsah vyprázdnil priamo na kožu. 

Zloženie: Fipronilum 67 mg, pomocné látky: Butylhydroxyanisol (E320) 0,134 mg, Butylhydroxytoluen (E321) 0,067 mg

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »