Generica Immune Akut sirup 105 ml

1x105 ml

Kód tovaru:

EAN: 8588003769091

Tento produkt už nie je dostupný

7,19 € s DPH

Jednotková cena za liter68,48 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Immune Akut sirup obsahuje jedinečnú kombináciu účinných látok ako sú extrakt z plodov aceroly a bazy čiernej, nukleotidy a zinok. Jeho užívanie sa odporúča na akútnu podporu imunity alebo v priebehu rekonvalescencie.

Detaily

Charakteristika: Immune Akut sirup obsahuje jedinečnú kombináciu účinných látok ako sú extrakt z plodov aceroly a bazy čiernej, nukleotidy a zinok. Jeho užívanie sa odporúča na akútnu podporu imunity alebo v priebehu rekonvalescencie. Sirup je vhodný pre deti od 1 roka. Neobsahuje konzervačné látky, umelé sladidlá, ani pridané farbivá. Vitamín C, baza čierna a zinok prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému. Vitamín C navyše prispieva aj k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy. Baza čierna podporuje správnu funkciu dýchacích ciest. Plody bazy čiernej obsahujú vitamíny C a A, vitamíny skupiny B, polyfenoly, antokyany. Acerola, známa tiež ako barbadoská čerešňa, patrí medzi nesmierne bohaté zdroje prírodného vitamínu C, ktorého obsahuje až 30x viac ako citrusy. Immune Akut sirup obsahuje zinok vo forme glukonátu zinočnatého, čo je vodorozpustná zlúčenina zinku. Nukleotidy sú zlúčeniny obsiahnuté v jadrách buniek všetkých živých organizmov a majú rozhodujúcu úlohu v rade biologických procesov. Najviac nukleotidov vyžadujú bunky rýchlo rastúcich tkanív, bunky krvotvorby a bunky imunitného systému. Zvýšená potreba nukleotidov je v detstve pre rast organizmu, v dospelosti a staršom veku pre regeneráciu tkanív, pri rekonvalescencii, pri strese a vyčerpaní organizmu.

Nepoužívať: U detí do 1 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Môžu užívať dojčiace i tehotné ženy.

Zloženie:

účinná látka v 5 ml % RVH* v 15 ml % RVH*
Extrakt z plodov aceroly 12-15:1 (Malpighia punicifolia)
-z toho Vitamín C
236,0 mg
40,0 mg
50 % 708,0 mg
120,0 mg
150 %
Nukleotidy 30,0 mg neurčené 90,0 mg neurčené

Extrakt z plodov bazy čiernej 64:1

(Sambucus nigra)

25,0 mg neurčené 75,0 mg neurčené
Zinok 4,0 mg 40% 12,0 mg 120%

*RVH = referenčná výživová hodnota

nosič: čistená voda; sacharóza, extrakt z plodov aceroly, nukleotidy, extrakt z plodov bazy čiernej, glukonát zinočnatý, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, octan draselný

Odporúčané dávkovanie:

V akútnom prípade užívať po dobu 7 dní:
Deti od 1 – 3 rokov: 5 ml sirupu 1 krát denne
Deti od 3 – 12 rokov: 10 ml sirupu 1 krát denne
Deti od 12 rokov: 15 ml sirupu 1 krát denne


Pri dlhodobom užívaní je odporúčané dávkovanie nasledovné:
Deti od 1 – 3 rokov: 2,5 ml sirupu 1 krát denne
Deti od 3 – 12 rokov: 5 ml sirupu 1 krát denne
Deti od 12 rokov: 10 ml sirupu 1 krát denne

Dodržujte doporučené dávkovanie!

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »