Preparation H čapíky 12 ks

sup (strip PVC/PE) 1x12 ks

Kód tovaru:

EAN: 9120036091382

9,85 € s DPH

Jednotková cena za ks0,82 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Preparation H čapíky s obsahom kvasnicového extraktu a oleja zo žraločej pečene sa používa na liečbu hemoroidov. Preparation H čapíky
zmierňujú bolesť,opuch a svrbenie, ktoré sprevádzajú hemoroidy.

Detaily

Indikácie: Zmiernenie príznakov hemoroidov, napr. bolesti, podráždenia a svrbenia. Pomáha zmenšiť opuch tkaniva vyvolaný zápalom. Zmierňuje bolestivé vyprázdňovanie. Preparation H je indikovaný dospelým.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivá alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok. Neodporúča sa podávať deťom a dospievajúcim do 18 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Ak ste tehotná alebo dojčíte, ak si myslíte, že ste tehotná alebo ak plánujete otehotnieť, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom predtým, ako začnete užívať tento liek. PREPARATION H môžu používať tehotné ženy aj dojčiace ženy

Dávkovanie: Dospelí: zaviesť jeden čapík zaguľateným hrotom do konečníka, ráno a večer a po každom vyprázdnení čriev. Liečba sa nemá ukončiť, len čo sa objavia prvé známky zlepšenia, ale na dosiahnutie úplného účinku sa má pokračovať v liečbe najmenej 5 dní. Preparation H nie je určený pre deti a dospievajúcich do 18 rokov.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka sušené liečivé kvasnice+olej zo žraločej pečene
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 23mg+69mg/1 čapík
Lieková forma čapíky
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »