Hartmann Teplomer Thermoval kids flex 1 ks

digitálny teplomer, easy and exact, 1x1 ks

Kód tovaru:

EAN: 4052199218359

12,05 € s DPH

Jednotková cena za ks12,05 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Digitálny teplomer Thermoval Kids flex pre dojčatá a batoľatá s pružnou špičkou a s dobou merania do 10s (v konečníku). Digitálny teplomer Thermoval Kids flex umožňuje meranie telesnej teploty v ústach, v konečníku i pod pazuchou.

Detaily

Charakteristika: Digitálny teplomer s ohybnou špičkou a s pamäťou na uchovanie poslednej nameranej hodnoty. Rýchle meranie teploty vďaka high speed technology už v priebehu 10 sekúnd. Automatické vypínanie po 7 minútach. Teplomer je odolný voči vode, má veľký displej a ochranný kryt zabezpečujúci odolnosť pri páde. Batéria má životnosť 4000 meraní.

Digitálny teplomer je určený na meranie telesnej teploty, a to rektálne ( meranie v konečníku), orálne ( meranie v ústach) alebo axilárne ( v podpazuší).

  • pri meraní telesnej teploty v konečníku je doba merania 6 - 15 sekúnd,
  • pri meraní v ústach je to 10 - 30 sekúnd a
  • pri meraní v podpazuší 10 - 40 sekúnd.

Doba merania:

Meranie v konečníku

6 - 15 sekúnd

Meranie v ústach

10 - 30 sekúnd

Meranie pod pazuchou

10 - 40 sekúnd*

* Pre získanie presnejších hodnôt je odporúčané merať teplotu aspoň 5 minút.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Teplomer sa zapína stlačením tlačidla vedľa displeja, pričom krátky tón signalizuje, že je teplomer pripravený na prevádzku.
Súčasne prebieha funkčný test, pri ktorom sú viditeľné všetky segmenty displeja pre optickú kontrolu. Keď sa na displeji objaví „ok“, teplomer je pripravený na meranie. Po chvíli sa na displeji objaví „Lo“ a blikajúce „°C“. Ak by teplota okolia bola nižšia ako 32 °C, na displeji sa ukáže „Lo°C“, pri teplote okolia vyššej ako 43,9 °C sa na displeji ukáže „HI°C“. Počas merania sa priebežne ukazuje aktuálna teplota, pričom bliká „°C“. Meranie sa ukončí, ak je v priebehu 4 sekúnd nárast nameranej teploty menší ako 0,03 °C.
Pritom zaznie 4 krát zvukový signál a „°C“ prestane blikať. Na displeji sa ukáže doteraz najvyššia nameraná teplota.
Pri predĺžení doby merania nad rámec zvukového signálu sa zobrazovaná teplota môže ešte nepatrne ďalej zvyšovať.
Po skončení merania sa teplomer vypína stlačením tlačidla vedľa displeja. Po zobrazení nameranej teploty sa teplomer po 7 minútach automaticky vypne. Keď teplomer ostane po zapnutí v rozmedzí do 32 °C, vypne sa už po približne 3 minútach.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »