Spirulina 750 tabliet

tbl (hmotnosť obsahu 150 g)(inov. 2017) 1x750 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594028193278

12,83 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,02 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Spirulina je výživový doplnok zo sladkovodnej riasy Spirulina v tabletovej forme. Spirulina je zdrojom vitamínov A, D a K. Vhodná pre dospelých a deti od 3 rokov.

Detaily

Charakteristika: Spirulina je zdrojom vitamínov A, D a K; taktiež obsahuje chlorofyl a iné rastlinné látky. Vitamíny A a D prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému. Vitamíny D a K prispievajú k udržaniu zdravých kostí. Vitamín A prispievaj k udržaniu dobrého zraku, zdravých slizníc. Vitamín D prispieva k správnemu vstrebávaniu a využitiu vápnika a fosforu, k normálnej hladine vápnika v krvi.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky prípravku. Ako náhradu pestrej stravy. V prípade užívania liekov na zníženie zrážanlivosti krvi, najmä warfarínu. U fenylketonurikov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Odporúčané dávkovanie: 15 tabliet denne (je ich možné rozdeliť do 2 dávok), zapiť pohárom vody. Neprekračujte doporučené dávkovanie.

Zloženie: Spirulina (Arthrospira Platensis), lisovaná za studena (do 40°C)

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »