LIPS HELP masť na opary 10 ml

na opary 1x10 g

Kód tovaru: T09604

EAN: 5904870470985

2,74 € s DPH

Jednotková cena za liter273,84 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

LIPS HELP je masť určená na starostlivosť a ochranu úst. Vďaka obsahu vitamínov B1, B2, B12 a vit.C a unikátnej kombinácií bylinných extraktova minerálov (zinok + medovka) je vhodná najmä na starostlivosť a ochranu úst u osôb náchylných na opar.

Detaily

Charakteristika:LIPS HELP je masť určená na starostlivosť a ochranu úst. Vďaka obsahu vitamínov B1, B2, B12 a vit.C a unikátnej kombinácií bylinných extraktova minerálov (zinok + medovka) je vhodná najmä na starostlivosť a ochranu úst u osôb náchylných na opary: Masť vytvára ochranný aktívny film na perách. Extrakt z medovky bráni množeniu vírusu herpes simplex, ktorý spôsobuje opary. Ďalšie zložky prípravku majú sťahujúci účinok, urýchľujú regeneráciu pokožky a vymiznutie viditeľnej kožnej lézie /oparu/. Včasná aplikácia /vo fáze svrbenia a preventívne aj v období očakávaných relapsov/ môže obmedziť veľkosť oparu alebo zabrániť jeho vzniku.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Určené iba na vonkajšie použitie. Aplikujte lokálne, alebo na celé ústa. V prípade aplikácie na celé ústa začnite s aplikáciou na zdravej časti. Aplikujte niekoľkokrát denne. Môže sa používať dlhodobo.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »