La Roche-Posay LIPIKAR Relipidačná hydratačná emulzia 400 ml

telové mlieko (VCZ92325) 1x400 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337875549615

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

18,07 € s DPH

Jednotková cena za liter45,18 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

La Roche-Posay LIPIKAR Relipidačná hydratačná emulzia proti vysušovaniu pokožky sa okamžite vstrebáva a dopĺňa suchej pokožke lipidy. Inovácia: Niacínamid napomáha obnoviť kožnú bariéru, a tým zmierňuje pocit napínania, maslo z karité pre intenzívne doplnenie lipidov, koža získava pružnosť a pocit vysokého komfortu.

Detaily

Charakteristika: Lipikar hydratačná emulzia proti vysušovaniu pokožky sa okamžite vstrebáva a dopĺňa suchej pokožke lipidy. Inovácia: Niacínamid napomáha obnoviť kožnú bariéru, a tým zmierňuje pocit napínania, maslo z karité pre intenzívne doplnenie lipidov, koža získava pružnosť a pocit vysokého komfortu. Kožná bariéra je dlhodobo posilnená a chránená pred vonkajšími vplyvmi, je obnovená. Koža je vyživená a chránená, je opäť jemná a vláčna. Suchá pokožka s pocitom diskomfortu. Bez parabénov. Nemastná. Nelepí.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. V prípade otvorených rán alebo hlbšie narušenej kože.

Spôsob použitia: Používajte raz denne. Nanášajte na jemne vyčistenú kožu.

Zloženie: AQUA / WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, OCTYLDODECANOL, PEG-30 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, NIACINAMIDE, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, CETYL ACETATE, STEARETH-10, CAPRYLOYL GLYCINE, TETRASODIUM EDTA, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »