La Roche-Posay LIPIKAR Olej 200 ml

zvláčňujúci relipidačný olej (M0137800) 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337872411809

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

14,13 € s DPH

Jednotková cena za liter70,65 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

La Roche-Posay LIPIKAR Olej je zvláčňujúci relipidačný kúpeľový a sprchovací olej, proti podráždeniu s niacínamidom pre obnovu kožnej bariéry a zmiernenie pocitu napínania a s maslom z karité pre intenzívnu relipidáciu kože. Čistiace zložky obsiahnuté vybraté pre optimálnu toleranciu. Suchá pokožka s pocitom diskomfortu.

Detaily

Charakteristika: Zvláčňujúci relipidačný kúpeľový a sprchovací olej, proti podráždeniu s niacínamidom pre obnovu kožnej bariéry a zmiernenie pocitu napínania a s maslom z karité pre intenzívnu relipidáciu kože. Čistiace zložky vybraté pre optimálnu toleranciu. Suchá pokožka s pocitom diskomfortu. Pre dospelých aj deti. Neutrálne pH. Bez mydla. Bez alkoholu. Bez farbív. Bez parabénov.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. V prípade otvorených rán alebo hlbšie narušenej kože.

Spôsob použitia: Pri sprchovaní naneste pár kvapiek prípravku do dlane a aplikujte na vlhkú kožu. Pri napúšťaní vane pridajte do vody 2 až 3 vrchnáčiky prípravku. Jemne opláchnite. Vysušte sa bez trenia kože.

Zloženie: AQUA / WATER, SORBITOL, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COCAMIDE MEA, COCO-BETAINE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, NIACINAMIDE, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PEG-75 SHEA BUTTER GLYCERIDES, PPG-5-CETETH-20, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »