La Roche-Posay Fyziologický dezodorant v spreji 150 ml

(M1033700) 1x150 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337872412141

18,73 € s DPH

Jednotková cena za liter124,85 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

La Roche-Posay Fyziologický dezodorant v spreji je obohatený o ultraabsorpčný perlit proti vlhkosti, glukonát zinku pre neutralizáciu zápachu a alantoín pre hladkú pokožku. 24 h* proti vlhkosti/proti zápachu. Fyziologická formulácia: účinné látky vybraté pre optimálnu toleranciu. Komfort a sviežosť. Vysoká účinnosť a optimálna tolerancia. Bez alumíniových solí.

Detaily

Charakteristika: Obohatený o ultraabsorpčný perlit proti vlhkosti, glukonát zinku pre neutralizáciu zápachu a alantoín pre hladkú pokožku. 24 h* proti vlhkosti/proti zápachu. Fyziologická formulácia: účinné látky vybraté pre optimálnu toleranciu. Komfort a sviežosť. Vysoká účinnosť a optimálna tolerancia. Bez alumíniových solí. Bez alkoholu. Bez farbív. Bez parabénov.

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Spôsob použitia: Aplikujte denne podľa potreby do podpazušia na suchú a čistú pokožku.

Zloženie: ISOBUTANE, DIMETHICONE, TRIETHYL CITRATE, ALLANTOIN, DIMETHICONOL, ISOPROPYL PALMITATE, PERLITE, STEARALKONIUM BENTONITE, ZINC PCA, PARFUM / FRAGRANCE

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »