Vichy NEOVADIOL Gf Vyhladzujúci krém obnovujúci hustotu pleti v okolí očí a pier 15 ml

Kód tovaru: T03173

EAN: 3337871322083

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

36,55 € s DPH

Jednotková cena za liter2 436,67 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vichy NEOVADIOL Vyhladzujúci krém obnovujúci hustotu pleti v okolí očí a pier  je určený pre ženy v období menopauzy, ktoré majú zrelú pleť. Vichy NEOVADIOL Vyhladzujúci krém poskytne liftingový efekt pre oblasť okolia očí a pier.

Detaily

Charakteristika: Liftingový efekt pre oblasť okolia očí a pier. Pre ženy v období menopauzy, ktoré chcú bojovať proti dôsledkom spomalenia hormonálnej aktivity na kontúry očí a pier: strata hustoty a ochabovanie pleti.

Aby lepšie porozumeli tomu, ako sa pôsobením času mení úsmev a pohľad, vykonali Laboratóriá Vichy 1. vývojovú analýzu pier a očí. Táto analýza umožnila na 400 ženách zmerať zakrivenie, uhol a dĺžku vrások, ktoré sa objavujú v kontúrach týchto zón súčasne. Bolo tiež preukázané, že pery a oči s vekom prechádzajú rovnakou vertikálnou deformáciou. Medzi 30 a 50 rokom sa kútiky úst a vrásky v kohútej stope prepadli a predĺžili. Tento pokrok tak umožnil jasne ukázať unikátne spojenie aktívnych látok: Proteicu Gf, nepostrádateľného proteínu podieľajúceho sa na štruktúrovanej obnove kože a stimulácii rastových faktorov a Pro-Xylanu, ktorý spevňuje podporné tkanivá, zásobárne rastových faktorov.*  Pre posilnenie účinku v zóne kontúr očí a pier sú tieto skutočné "obnovovateľné tkanivá" spojené s Eperulínom, aktívnou látkou pochádzajúcou z jedného z najodolnejších stromov Amazonského pralesa. Táto látka, testovaná in vitro, preukázala svoju schopnosť odstraňovať pigmentáciu a rozširovanie ciev kože, čo umožňuje odstrániť kruhy a vačky pod očami. *Test in vitro.

Hypoalergénna formula testovaná pod dermatologickou a oftalmologickou kontrolou. Formula obohatená o Termálnu vodu z Vichy s  upokojujúcim, posilňujúcim a regeneračným účinkom. Bez parfumu. BEZ PARABÉNOV.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: Aplikujte denne  ráno a večer na oblasť kontúr pier a očí.

Ergonomický tvar aplikátora sa presne prispôsobuje kontúram pier a oka pre ultra rýchlu a ultra ľahkú aplikáciu. Aplikátor vyrobený zo zliatiny kovov vybraných pre svoju bezpečnosť a osviežujúce schopnosti, zabezpečuje pocit upokojenia pri každom nanesení prípravku. Účinok testovaný viac ako 50 ženami v období menopauzy bol jednohlasne prijatý: 81 % žien oceňuje jeho neuveriteľnú sviežosť. (Sebahodnotenie, 52 žien.)
Aplikátor nanáša špičkou textúru s okamžitým kompenzačným účinkom: bohatý, hutný krém, ktorý sa pri aplikácii mení na svieži, nemastný gél pre pocit komfortu a upokojenia.

Zloženie: AQUA / WATER - GLYCERIN - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER - PROPYLENE GLYCOL - ALCOHOL DENAT. - PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE - SILICA - DIMETHICONE - POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE - SUCROSE STEARATE - CI 42090 / BLUE 1 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - STEARIC ACID - CERA ALBA / BEESWAX - MICA - DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - SODIUM POLYACRYLATE - SODIUM COCOYL GLUTAMATE - PALMITIC ACID - PHENOXYETHANOL - ADENOSINE - VIGNA ACONITIFOLIA / VIGNA ACONITIFOLIA SEED EXTRACT - AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER - DISODIUM EDTA - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - CAPRYLYL GLYCOL - CITRIC ACID - EPERUA FALCATA BARK EXTRACT - DEXTRIN

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)