Biogema Tehotenský test Baby test prúžkový duo 2ks

tehotenský test, samodiagnostický 1x2 ks

Kód tovaru: P77006

EAN: 8588002310126

3,53 € s DPH

Jednotková cena za ks1,76 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Tehotenský test Baby test je určený na samotestovanie - vylúčenie alebo potvrdenie tehotenstva na základe dôkazu ľudského choriogonadotropínu v moči. Vďaka vysokej citlivosti - 99 %, dokáže tehotenský test Baby test potvrdiť obsah HCG vo vzorkách odobratých kedykoľvek počas dňa už 7.-10. deň po počatí (nemusí teda byť použitý iba ranný moč).

Detaily

Charakteristika: Baby test je jednoduchý, rýchly a spoľahlivý test na kvalitatívne stanovenie ľudského choriogonadotropínu (ďalej HCG) v moči 25 mIU/ml. Je založený na princípe imunochromatografickej analýzy. Umožňuje stanoviť HCG špecificky v prítomnosti iných hormónov s podobnou štruktúrou. Tento hormón začínajú produkovať bunky placenty po oplodnení cca. od 7. dňa. Jeho hladina sa prudko zvyšuje v prvých troch mesiacoch tehotenstva, aj mimomaternicového. V 10.-12. týždni dosahuje maximum, neskôr klesá, až sa ustáli na konštantnej úrovni až do skončenia šestonedelia (po pôrode, resp. po prerušení gravidity).

Upozornenie: Test je určený na vonkajšie použitie na samotestovanie. Testovací prúžok je len na jedno použitie. Pri nadmernej konzumácii tekutín môžu byť vzorky moču príliš zriedené, nemusia obsahovať stanoviteľnú hladinu HCG. Konzumácia alkoholu výsledok testu neovplyvní. Ak si nie ste úplne istá výsledkom, je potrebné test zopakovať s novým prúžkom alebo doštičkou po 24 hodinách. Výsledok testu je potrebné porovnať s ostatnými klinickými príznakmi. Po vylúčení gravidity odporúčame návštevu ženského lekára. Zvýšené koncentrácie HCG môžu byť spôsobené hormonálnymi liekmi alebo niektorými ochoreniami.

Spôsob použitia: Do suchej a čistej nádobky si odchyťte malé množstvo moču (kedykoľvek počas dňa). Vyberte testovací prúžok z obalu a držte ho za modrú úchytnú časť. Ponorte prúžok na 6s do moču max po úroveň značky. Po vytiahnutí ho držte vo zvislej polohe, výsledok sa objaví do 3min.

tehotenský baby test duo návod na použitie

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »