TENA MEN Protective Shield inkontinenčné vložky pre mužov 14 ks

inkontinenčné vložky pre mužov 1x14 ks

Kód tovaru: B96996

EAN: 7322540869927

4,45 € s DPH

Jednotková cena za ks0,32 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Tena Men Protective Shield sú vhodné pri slabom úniku moču.Tena Men Protective Shield sú extra tenké a diskrétne vložky pre pánov.

Detaily

Charakteristika: Pánske inkontinenčné vložky TENA Men Protective Shield poskytujú maximálnu kontrolu a ochranu pri ľahkom úniku moču. S rozmermi: 17,8 x 13,8 cm a s absorpciou 140 ml.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Absorpčné vložky pre ľahký únik moču sú vytvorené špeciálne pre potreby mužov. Vďaka anatomickému tvarovaniu sa pohodlne prispôsobia Vášmu telu, čierny dizajn vložky zaručí maximálnu diskrétnosť pri nosení. Pevné lepiace prúžky napomáhajú udržať vložku na správnom mieste. TENA Men Protective Shield Vás spoľahlivo ochránia pred pretečením, zabezpečia pocit sucha a zabránia vzniku zápachu. Povrch vložky z jemnej textílie a priedušný materiál vo vnútri vložky sú dermatologicky testované, bezpečné pre zachovanie zdravej pokožky. 

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 14

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »