Aphrodisia V pre mužov 60 kapsúl

cps (inov.2019) 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8584135000330

Tento produkt už nie je dostupný

26,43 € s DPH

Jednotková cena za cps0,44 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Aphrodisia V pre mužov je výživový doplnok, ktorý pomáha mužom dlhodobo skvalitniť erekciu a tiež zvýšiť sexuálny výkon. Aphrodisia V obsahuje kombináciu piatich rastlín a L-arginínu.

Detaily

Charakteristika: Obsahuje extrakt z koreňa Maca, ktorý priaznivo ovplyvňuje sexuálnu potenciu, sexuálnu túžbu a napomáha zvyšovať libido. Prispieva ku zvyšovaniu množstva a pohyblivosti spermií. Má priaznivý vplyv na zdravý mužský reprodukčný systém. Sibírsky Ženšen pomáha vyvolať a zlepšiť erekciu. Prispieva k sexuálnemu zdraviu. Priaznivo ovplyvňuje fyzickú a duševnú výkonnosť. Extrakt z plodov Kotvičníka zemného podporuje sexuálnu túžbu a sexuálny výkon. Má priaznivý vplyv na mužský močový a reprodukčný systém. Ginkgo biloba prispieva ku správnemu prekrveniu orgánov.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Použitie: 2x denne 1 kapsula po jedle, alebo 2 kapsuly naraz 1-2 hodiny pred pohlavným stykom. Maximálne 2 kapsuly denne.

Zloženie: L-Arginín, extrakt z koreňa Maca (Lepidium mayenii), Sibírsky Ženšen, extrakt z plodov Kotvičníka zemného (Tribulus terrestris), extrakt z Krpčiarky šípolistej (Epimedium sagittatum), extrakt z listov Ginko biloba, želatína, Protihrudkujúce látky: uhličitan vápenatý, stearan horečnatý.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »