Biogema Hemoglobín FOB test

na okultné krvácanie 1x1 ks

Kód tovaru: P81331

EAN: 8588002310188

3,94 € s DPH

Jednotková cena za ks3,94 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Biogema Hemoglobin jednokrokový test je určený na samotestovanie - stanovenie prítomnosti krvi v stolici. Hemoglobin test sa používa na včasné odhalenie okultného krvácania, ktoré sprevádza rôzne choroby hrubého čreva - polypy hrubého čreva, nádory hrubého čreva. 

Detaily

Charakteristika: Jednokrokový test na stanovenie prítomnosti hemoglobínu-krvného farbiva v stolici. Citlivosť testu je 0,2mcg hemoglobínu na 1ml stolice. Test sa používa v rámci skríningu kolorektálneho karcinómu, k skorému odhaleniu prítomnosti polypov alebo iných prekanceróz v hrubom čreve, ktroré sa prejavujú prítomnsoťou krvi v stolici.

Upozornenie: Test je určený na vonkajšie použitie na samotestovanie. Testovacia doštička a extrakčná skúmavka je len na jedno použitie. Výsledok testu je potrebné porovnať s ostatnými klinickými príznakmi, odporúčame návštevu a konzultáciu s lekárom. Nepoužitý obsah skúmavky vylejte do výlevky, test následnete zlikvidujte ako bežný odpad.

Spôsob použitia: Vzorku stolice odoberte na toaletný papier alebo do čistej a suchej skúmavky (doporučujeme i postup, pri ktorom sa do WC misy dá dostatok toaletného papiera, aby sa stolica neponorila do vody). Z extrakčnej skúmavky vyberieme sondu, vnoríme ju na viacerých miestach do stolice (stolica nesmie byť ničím kontaminovaná!) a odoberiem toľko vzorky koľko pojme závit na sonde. Sondu vložte späť do skúmavky, dobre pretrepte, odlomte špičku uzáveru skúmavky a do okienka na testovacej doštičke aplikujte 3 kvapky roztoku. Výsledok odčítajte po 10 min.

Odčítanie výsledkov a ovplyvnenie výsledkov: Na testovacej doštičke sa nachádza zóna T - testovacia a zóna C - kontrolná. Pozitívny výsledok: červené prúžky v zóne T i C. Negatívny výsledok: 1 červený prúžok v zóne C.

Pred vyšetrením sa doporučuje konzumovať stravu bohatú na vlákninu - celozrnné pečivo, jablká, brokolicu, cesnak, surovú kapustu.

Vzorku neodoberajte pri menštruácii, silných hnačkách, krvácajúcich hemoroidoch, silnom krvácaní z ďasien, aktívnych žalúdočných a dvanástnikových vredoch. Pri užívaní liekov znižujúcich zrážanlivosť krvi postup konzultujte s lekárom.

 Biogema Hemoglobín test

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »