Valosun Biopron Laktobacily Baby BIFI+ 30 cps

cps 1x30 ks

Kód tovaru: T05426

EAN: 8596024012638

9,70 € s DPH

Jednotková cena za cps0,32 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Biopron Laktobacily Baby BIFI+ je unikátny preparát špeciálne vyvinutý pre dojčatá a malé deti. LAKTOBACILY Baby BIFI+ obsahuje probiotiká a prebiotiká a je vhodný počas aj po užívaní antibiotík.

Detaily

Charakteristika: Komplex Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ predstavuje jedinečnú a vyváženú kombináciu laktobacilov a bifidobaktérií obohatenú o fruktooligosacharidy (FOS). Obsahuje 3 kmene bifidobaktérií v kombinácii s laktobacilmi, účinok je podporený pôsobením FOS.  Obsiahnuté bifidobaktérie sú dôležité najmä pre detský organizmus - bifidobaktérie sú prvé mikroorganizmy, ktoré osídľujú tráviaci trakt dieťaťa pri prirodzenom pôrode. Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ je vhodný nielen v priebehu, ale aj po užívaní antibiotík. Prípravok je vhodný na dlhodobé užívanie.

Aktívne zložky:

  • Probiotiká: Probiotiká sú živé mikroorganizmy, ktoré, ak sú podávané v adekvátnom množstve, prispievajú k zlepšeniu zdravotného stavu hostiteľa (definícia FAO/WHO, 2002). Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ obsahuje kmene rodu Bifidobacterium a Lactobacillus s významným zastúpením bifidobaktérií.
  • Prebiotiká: Prebiotiká sú selektívne fermentované ingrediencie, ktoré umožňujú špecifické zmeny v zložení a/alebo aktivite črevnej mikroflóry, čo má priaznivý vplyv na hostiteľovo prospievanie a zdravotný stav (definícia Gibson, 2004). Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ obsahuje fruktooligosacharidy.

Nepoužívať: Ak ste Vy alebo Vaše dieťa alergický/á/é na ktorúkoľvek zložku produktu,ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Obsah 1 tobolky denne počas jedla. Tobolku miernym tlakom a pootočením ľahko otvorte a obsah zmiešajte bezprostredne pred požitím s mliekom či iným jedlom. Kmene preparátu Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ sú prirodzenou súčasťou črevnej mikroflóry, preto je bezpečný i pri dlhodobom podávaní. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.Je možné podávať deťom už od narodenia!

Zloženie: fruktooligosacharidy, želatína, zmes živých mikroorganizmov, oxid titaničitý (farbivo), stearan horečnatý (protihrudkujúca látka).

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »