Biopron FORTE 60 cps

cps 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8596024012607

21,87 € s DPH

Jednotková cena za cps0,36 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Biopron FORTE obsahuje probiotiká, prebiotiká a kvasinky, nevyhnutné pre správnu rovnováhu črevnej mikroflóry. Biopron FORTE je určený dospelým a deťom od 6 mesiacov.

Detaily

Charakteristika: Biopron FORTE obsahuje jedinečnú kombináciu baktérií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a kvasiniek Saccharomyces boulardii doplnenú o inulín a fruktooligosacharidy.
Aktívne zložky:

  • Probiotiká: Probiotiká sú živé mikroorganizmy, ktoré, ak sú podávané v adekvátnom množstve, prispievajú k zlepšeniu zdravotného stavu hostiteľa (definícia FAO/WHO, 2002).1)
  • Saccharomyces boulardii – vykazuje schopnosť viazať na seba baktérie, čím zabraňuje ich prichyteniu v črevnom trakte a produkovaniu bakteriálnych toxínov. Saccharomyces boulardii je veľmi účinná a veľmi dobre tolerovaná. Kombinácia kvasinky a laktobacilov umožňuje širšie spektrum pôsobenia.
  • Prebiotiká: Prebiotiká sú selektívne fermentované ingrediencie, ktoré umožňujú špecifické zmeny v zložení a/alebo aktivite črevnej mikroflóry, čo má priaznivý vplyv na hostiteľovo prospievanie a zdravotný stav (definícia Gibson, 2004).2)

Nepoužívajte: Ako náhradu pestrej stravy. U detí do 6 mesiacov. Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Deti od 6 mesiacov do 3 rokov užívajú vysypaný obsah 1 kapsuly denne spolu s jedlom alebo nápojom. Dospelí a deti od 3 rokov: 1 - 2 kapsuly denne po jedle, zapiť. V prípade vodnatej stolice sa odporúča užívať 2 kapsuly denne. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Zloženie: zmes živých mikroorganizmov, želatína, fruktooligosacharidy, inulín, stearan horečnatý (protihrudkujúca látka), oxid titaničitý (farbivo).

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »