Arpalit Neo šampón s extraktom z listov čajovníka 250 ml

pre zvieratá, 1x250 ml

Kód tovaru: T00666

EAN: 8594013701709

Tento produkt už nie je dostupný

10,35 € s DPH

Jednotková cena za liter41,41 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Arpalit Neošampón na umývanie srsti psov, mačiek. Arpalit Neo šampón s prídavkom vitamínov, extraktom z listov čajovníka, olivového oleja a elastínu.

Detaily

Charakteristika: Jemný šampón určený k pravidelnému mytiu srsti psov, šteňat, mačiek, mačiatok i iných kožušinových zvierat. Šampón má priaznivý účinok na zdravie a krásu srsti zvierat. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastín, nevysušuje a nedráždi pokožku, jeho pH je neutrálne. Srsť po pravidelnom ošetrení získáva jemnosť, pevnosť, pružnosť, hlboký lesk a jasné sfarbenie.

Nepoužívajte: Nepoužívajte pre choré zvieratá alebo alergické zvieratá, nepoužívať v období laktácie. Nepoužívajte pre mláďatá  mladšie ako 2 mesiace.

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosah detí. Pri práci používajte ochranné rukavice. Po aplikácii si  umyte ruky vodou a mydlom.

Použitie: Primerané množstvo šampónu naneste na namočenú srsť a jemným masírovaním vytvorte bohatú penu. Pre mláďatá alebo malé zvieratť šampón použite zriedený vodou v pomere 1:2. Po umytí srsť dôkladne vlažnou vodou opláchnite. Pri silnom znečistení srsti postup opakujte. Pre zvýšenie lesku a zdravie srsti naneste po umytí primerané množstvo Arpalit Neo kondicionéru s extraktom z listu čajovníka a ľahko ho vmasírujte do srsti a pokožky. Ponechajte po dobu 2-5 minút pôsobiť. Potom srsť opäť dôkladne prepláchnite vlažnou vodou. Srsť vysušte fénom alebo nechajte volne preschnúť.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »