Tree3Chlorella 180 tbl

EAN: 8594059734860

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

24,81 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,14 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Tree3Chlorella je výživový doplnok, ktorý obsahuje výťažok zo sladkovodnej riasy Chlorella pyrenoidosa, zelený čaj a kurkumu. Tree3Chlorella tak pomáha odstrániť z tela škodlivé látky a zregenerovať a posilniť vitalitu organizmu.

Detaily

Charakteristika: Doplnok stravy Tree3Chlorella obsahuje vysoký podiel biomasy chlorelly čím dlhodobo pomáha vyčistiť a zregenerovať organizmus a zároveň podporuje imunitný systém. Prípravok obsahuje unikátnu kombináciu látok pre správnu detoxikáciu organizmu.

Tree3Chlorella obsahuje unikátny Tree3 complex len vďaka biomase chlorelly pomáha odstrániť škodlivé látky a zregenerovať a posilniť vitalitu organizmu. V Tree3 complexe sa vzájomne doplňujú veľmi cenné a tradičné prírodné zložky (CHLORELLA, GREEN TEA, KURKUMÍN).

Vďaka biomase chlorelly Tree3Chlorella:

  • pomáha odstrániť z tela škodlivé látky a ťažké kovy pre zdravú funkciu organizmu
  • podporuje vitalitu organizmu a imunitný systém pre zdravý životný štýl
  • užívaju sa iba 2 tablety denne pre pohodlné užívanie

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, ako náhradu pestrej stravy, v rozpore s dávkovaním, u detí.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Užívajte pravidelne 2 tablety denne, pre dosiahnutie rýchlejšieho nástupu účinku užívajte 1 – 2 týždne až 4 tablety denne. Prípravok je vhodné užívať dlhodobo. Dodržiavajte zásady zdravej výživy a životosprávy. Vhodné aj pre diabetikov a celiatikov.

Zloženie:

NázovObsah
Camellia (Thea) sinensis (zelený čaj) -
Chlorella (nešpecifikovaná) -
Kurkumín -

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)