Cannaderm Mentholka chladivé konopné mazanie na svaly a kĺby 200 ml

chladivé konopné mazanie 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594054230251

11,57 € s DPH

Jednotková cena za liter57,83 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Cannaderm Mentholka je konopné mazanie na svaly a kĺby, ktoréobsahuje čistý konopný olej, gáfor a rastlinné výťažky. Cannaderm Mentholka tak pomáha zmierniť bolesť svalov a pohybového ústrojenstva.

Detaily

Charakteristika: Mentholka masážny gél s čistým konopným olejom, mentolom a výťažkami z gaštanu, kostihoja, gáfru a arniky na masáž boľavých kĺbov, svalov a šliach. Obsiahnuté bylinné látky okamžite zvláčňujú a osviežujú pokožku, zmierňujú zápalové procesy a bolesti svalov a pohybového ústrojenstva. Mentholka gél sa veľmi dobre vstrebáva, nelepí a nedráždi pokožku.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s dávkovaním, u detí do 3 rokov. Nepoužívať na tvár, v blízkostí očí, na sliznicu ani na poranenú pokožku! Po aplikácii dôkladne umyť ruky mydlom a teplou vodou

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Gél rozotrite v dlaniach a votrite do pokožky. Používať podľa potreby. Účinnosť konopného gélu prehĺbite najlepšie jemnou, krátkou masážou postihnutého miesta. K dlhodobej masáži kombinujte Mentolka gél s masťou Konopka.

Zloženie: Aqua, Alcohol denat., Cannabis Sativa Seed Oil, Castor Oil Hydrogenated Etoxylated, Aesculus Hippocastanum, Symphytum Officinale, Arnica Montana, Menthol, Camphor, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus Globulus, Carbomer, Sodium Hydroxide



Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »